Hjortens flugt Søndag den 9 august.

tårne

Resultater fra Nordskov på Fynshoved og Kreds 5 udtagelse

August 22, 2015 Comments Off Artikler, Bullseye - Top news, Featured, How To, Interesting, News, Uncategorized

Hvad kan jagtfeltskydning også bruges til – “Hold”

3

Der er ingen tvivl om at vi to gutter som står bag siden felt-skydning.dk elsker sporten jagtfeltskydning. Vi har begge to haft forskellige holdninger til at deltage i skydninger, men især en ting har stået klart for os gennem de seneste to sæsoner: At skyde sammen med nogle faste kammerater gør fornøjelsen bare endnu større.

I sidste ende skyder man jo for sigen egen skyld og for at blive bedre rustet til en jagt situation, eller hvad man nu vil opnå med jagtfeltskydning. Men på den anden side kan et hold tilbyde nogle aspekter ved skydning som man ikke kan opnå alene. At se ens kammerater udvikle sig til en bedre skytte er en rigtig fed fornemmelse! Hvordan kan det så lade sige gøre? Det er jo naturligvis en proces som man er vidne til, man kan sagtens påvirke hinanden med at både hjælpe og lære af hinanden. Eksempelvis har Allan vundet Jægerforbundets jagtfeltskydning i Jægerklassen og har lært Sandro meget. Det har både været skydeteknisk, våbenteknisk, stillingsmæssigt osv. Den proces har faktisk været til stor gavn for os begge to. Sandro har for eksempel opnået forståelse for grundlæggende principper, hvorimod Allan har kunnet finjustere mindre detaljer ved blot at give sig tid til at tænke over tingene og forsøge at lære den anden noget. Over tid er den Sandro så kommet rigtig godt med og nu skiftes vi faktisk til at slå hinanden. Det har jo medført en sund konkurrence mellem os to hvor vi kan drille hinanden når den ene dummer sig ved at skyde på den andens skive.

Nu drejer det sig ikke kun om os to, det har jo blot været eksempler. Vi har været så heldige efterhånden at have en fast skare af skydekammerater som vi kan tage af sted med, og som gør den bajer og pølse efter konkurrencen bare endnu bedre.

Afslutningsvis består et hold ikke nødvendigvis altid af de samme gutter. De fleste holdstørrelser til skydninger er enten 5 eller 6 personer, så derfor kan den gruppe kammerater man skyder sagtens består af helt op til 8-10 personer, for der vil altid være nogen som ikke kan og skal noget andet (Gud bevare dem og deres mangel på god prioritering). Det kan også være rart med lidt fleksibilitet som man ikke opfatter skydninger som en forpligtelse da det har det med at tage det sjove ud af det. Vi håber dette lille indlæg kan motivere andre til at danne sig et hold enten af kammerater eller i deres jagtforeninger osv..

Web Design BangladeshBangladesh Online Market